Drastrup - Belgiervej, Frieservej og Nordbaggevej

Vil du bo på tæt på naturen, og med nem adgang til byen, så er Drastrup et godt bud på din nye byggegrund.

På Belgiervej, Frieservej og Nordbaggevej i Drastrup finder du et unikt boligområde.

Området er populært for børnefamilier, fordi det ligger meget tæt på både skole, sportshal, vuggestue, børnehaver og indkøbsmuligheder.

Det nye boligområde er anlagt med et unikt og bæredygtigt regnvandssystem med åbne, grønne render, som leder regnvandet ned til en dal, hvor det skaber et smukt område med en sø. Området er dermed klimasikret, så det forebygger oversvømmelser og desuden giver spændende og anderledes veje samt grønne fællesarealer. 

Fra alle grunde i området er der forberedt afledningsrør til afledning af regnvand, men ikke som et traditionelt regnvandsstik. Afledningsrøret ligger i niveau med terræn. Regnvand på de enkelte grunde skal også afledes på terræn og være synligt, f.eks. i åbne render. Regnvand afledes fra grundene og samles i vandbassiner, som vil skabe et grønt boligområde i vandbalance. På linket  ”Spildevandsplan for Drastrup” kan du læse mere om regnvands systemet i området. På linket "afledningsplan" kan du orientere dig om, hvorfra vandet skal afledes fra netop din grund. Når du køber grund i det dejlige område i Drastrup er det derfor vigtigt, at du og din entreprenør orienterer jer i vandafledningspunkterne på grunden, inden I beslutter jer for placering af jeres nye hus på grunden.

En gammel frugtlund bliver bevaret og vil fungere som en fælles frugthave for beboerne i området. Derudover danner den smukke slugt "Svendsdalen" en grøn kile igennem området. 

På sigt bliver Skovvangsvej forlænget mod syd og kommer dermed til at forbinde Assentoft og Drastrup. Det vil gøre det endnu nemmere at komme på motortrafikvejen, som går direkte til E45 efter fem minutters kørsel.