Munkdrup - Boikenvej og Jonathanvej

Vil du bo i pagt med naturen men samtidig bynært, tæt på gode indkøbsmuligheder og med kort afstand til Århus og motorvej E45, så er udstykningen i Munkdrup et rigtig godt bud

Velkommen til Æbleplantagen - i det sydlige Randers og lige nord for Aarhus.

Munkdrup er beliggende blot 18 minutters kørsel fra Aarhus, 50 minutter fra Aalborg, og 40 minutter fra Silkeborg. Som område giver Munkdrup således rig mulighed for at bo i landlige omgivelser, men samtidig med en central infrastruktur.

På Boikenvej og Jonathanvej finder du nye spændende boliggrunde, som giver mulighed for at bo tæt på naturen, men samtidigt bynært.

 

Vigtigt: Læs om afvandingen af regnvandet

Regnvandssystemet på de enkelte grunde skal udformes på en særlig måde, og giver mulighed for at sætte sit individuelle præg også på det punkt. Området er samtidig klimatilpasset, så det forebygger oversvømmelser og desuden giver spændende og anderledes veje samt grønne fællesarealer. 

Afvandingen af regnvandet sker til fælles regnvandsrender på veje eller i grønne områder. Afledningen af regnvandet fra de private matrikler i området sker til render og regnvandsbassiner, og vil på sigt skabe et grønt boligområde i vandbalance. På de enkelte grunde er der forberedt en afledningsrende til regnvand. Afledningsrenden ligger i niveau med terræn, og regnvand fra grunden afledes derfor synligt på terræn. På linket ”Spildevandsplan for Munkdrup” kan du læse mere om regnvandssystemet i området. På linket "afledningsplan" kan du orientere dig om, hvorfra vandet skal afledes fra netop din grund. Når du køber grund i det dejlige område i Munkdrup er det derfor vigtigt, at du og din entreprenør orienterer jer i vandafledningspunkterne på grunden, inden I beslutter jer for placering af jeres nye hus på grunden.