Munkdrup, Boikenvej og Jonathanvej

Vil du bo i pagt med naturen men samtidig bynært, tæt på gode indkøbsmuligheder og med kort afstand til Århus og motorvej E45, så er udstykningen i Munkdrup lige noget for dig.

Den nye udstykning er lavet ud fra seks principper: Bæredygtighed, Bevægelse, Natur, Sjæl, Mangfoldighed og Fællesskab. Udstykningen hedder Æbleplantagen, så der følger naturligvis et æbletræ med hver grund.

På Boikenvej og Jonathanvej finder du nye spændende boliggrunde, som giver mulighed for at bo tæt på naturen men samtidigt bynært.

Boligområdet er anlagt med særligt fokus på bæredygtighed og naturværdier og indeholder bl.a. store grønne rekreative arealer, en frugtlund samt et unikt og bæredygtigt regnvandssystem, der klimasikre området ved at forebygger oversvømmelser og samtidig giver spændende og anderledes fællesarealer.

Munkdrup er beliggende nord for Aarhus, og er tæt ved motorvejen E45. Du er blot 18 minutters kørsel væk fra Aarhus, 50 minutter fra Aalborg, og 40 minutter fra Silkeborg. Som område giver Munkdrup således rig mulighed for at bo i landlige omgivelser men samtidig med en central infrastruktur. I fremtiden er der mulighed for, at der etableres et letbanestop/lokalebanestop.

Ved køb af en grund i Munkdrup, får man ud over en unik grund også et æbletræ med i handlen.